Skromna Sofija Vergara

Izvor: Mondo, 03.Okt.2012, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skromna Sofija Vergara

Posle nekoliko nedelja stidljivog izbegavanja pitanja na temu njene veridbe, Sofija Vergara je konačno progovorila o svojim planovima za venčanje i vereničkom prstenu koji je dobila.

“To je jedno savršenstvo. Da je veći, ne bih mogla da ga nosim. Ali da je manji, mislim da mi se ne bi dopao”, rekla je Sofija.

Žena koja je proglašena za jednu od najseksipilnijih na svetu, rekla je “da” Niku Loebu na proslavi njenog 40. rođendana u Meksiku.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dodeli “Emi” nagrada priznala je posle planiranja velike zabave za svoj rođendan, nije baš spremna da organizuje još jednu.

“Možda ćemo organizovati neku večericu na Kapriju, rekla je Sofija i dodala da “ona i njen verenik vole da se izležavaju na plaži i da piju vino i dugo razgovaraju”.

Zvuči kao bajka, zar ne?

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.