Skreći levo, glupane!

Izvor: Dzungla.org, 06.Sep.2011, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skreći levo, glupane!

Voditelj Džeremi Klarkson novi je glas 'gedžeta' za satelitsku navigaciju.

Klarkson, glavna zvezda emisije o automobilima 'Top gear', pozajmio je glas za spavu 'Tom tom' za satelitsku navigaciju.
Pošto je ekipa emisije poznata po 'oštrom' jeziku, naročito Klarkson, od ovog 'Tom toma' ne očekujte da vas mirnim glasom upućuje gde da skrenete kako biste najbrže stigli do željene destinacije.
'Telegraf' prenosi da će Klarkson dreknuti na vozača kada bi trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << da skrene, grditi ga zbog načina na koji vozi i još mnogo toga. Zanimljivo je da u 'Tom tomu' postoji i Stig opcija, odnosno potpuno gašenje glasa navigacije, po čuvenom vozaču iz emisije koji nikada ne progovara ni reč.
'Ne mogu da kažem da sam koristio umirujući ton. Postoji glas koji koristim isključivo kada naređujem ljudima, i taj glas ćete čuti iz sprave', rekao je Klarkson.
( Izvor: Mondo )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.