Izvor: Njuz.net, 21.Avg.2023, 14:41

Škole fudbala uvode građevinski smer

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 21. avgust 2023, (Njuz) – Vlasnici škola fudbala širom Srbije najavili su da će od septembra za sve svoje polaznike uvesti i građevinski smer, a kako Njuz nezvanično saznaje o istom koraku razmišljaju i direktori omladinskih kategorija domaćih klubova. Nekadašnji reprezentativac Dejan Stanković među prvima je podržao ovu najavu jer, kako kaže, u pitanju je sjajna inicijativa koja budućim fudbalerima može puno da pomogne u životu.
– Voleo bih da je nešto tog >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << tipa postojalo i kada sam ja počeo da treniram jer verujem da bih zahvaljujući tome mnoge prepreke na koje sam nailazio tokom građevinskih radova lakše zaobilazio. Ovo je odličan potez koji će puno značiti svima koji tek ulaze u svet fudbala. Zaista je važno da se fudbaleri na vreme uvedu u građevinu jer su mogućnosti koje im ova grana industrije pruža u Srbiji praktično neograničene – istakao je Stanković.
– Nadam se samo da će predavanja, pored teorijskih stvari vezanih za gradnju, obuhvatiti i neke praktične savete, tipa sa kim se treba povezati i na koji način, koliko i kome se plaćaju određene usluge, kao i kako ubrzati početak radova. To su ipak temelji na kojima se zasniva gradnja u Srbiji – objasnio je proslavljeni as.
Stanković je dodao i to da bi se veoma rado odazvao pozivu da bude gostujući predavač na smeru građevine, jer veruje da bi njegovo bogato iskustvo u toj oblasti pomoglo budućim građevinskim investitorima iz sveta domaćeg fudbala.
Soko Sokolović
The post Škole fudbala uvode građevinski smer appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.