Skijanje na Alpima za 250 evra

Izvor: Dzungla.org, 11.Dec.2011, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skijanje na Alpima za 250 evra

Najrazličitiji aranžmani za zimovanje u ponudi turističkih agencija. U Francuskoj se ove zime može skijati za 235 evra preko agencije „Filip travel“.

OVE godine skijaška sezona je imala prilično mlak početak u Evropi, ali sada planinski centri mogu konačno da odahnu, jer je oko 30 santimetara snega palo širom Francuske, Švajcarske i Austrije. I naši skijaški centri su se zabeleli, pa tako sezona može da počne i na Kopaoniku. U zavisnosti od destinacije, različite >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << su i cene aranžmana, pa tako turističke agencije nude skijanje od 150, pa do 400 evra.
Preko „Argus tursa“ se može skijati u Banskom, u Bugarskoj za 215 evra. U cenu aranžamana uključeno je osam dana u hotelu sa četiri zvezdice. U ovoj agenciji postoji i ponuda za Borovec od 239 evra krajem decembra. Aranžman obuhvata osam dana, odnosno sedam polupansiona u hotelu sa tri zvezdice. Ski-pas i prevoz se dodatno plaćaju.
Kada je reč o Austriji, agencija „Vivatravel“ ima ponudu za poznato skijalište Kaprun od 319 evra. U to je uključen boravak od osam dana sa polupansionom, kao i autobuski prevoz. Ski pas se dodatno plaća. Kada je reč o ski-centru Badhogaštein, ono je malo skuplje, pa tako osmodnevni aranžaman košta 550 evra.
U Francuskoj se ove zime može skijati za 235 evra preko agencije „Filip travel“. Radi se o apartmanima za petoro osoba u poznatom centru Les d Alp. Ovaj aranžman takođe obuhvata osmodnevni aranžman, bez prevoza.
Iskusni skijaši mogu sa „ski-manijacima“ ove godine da idu i u Italiju. Skijalište Araba sedam dana, sa sve ski-pasom i prevozom iz Beograda, staje 349 evra. Ono što je dobro da skijaši znaju jeste da, kada zimuju sa ovom organizacijom, imaju i mogućnost fakultativnih izleta u skijališta u blizini.
( Izvor: Novosti )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.