Skida bivšu!

Izvor: Mondo, 13.Jun.2017, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Skida" bivšu!

Bred Pit platiće hiljade dolara da bi uklonio tetovaže posvećene Anđelini Džoli.

Glumac Bred Pit, koji se razveo od glumice Anđeline Džoli, najavio je da će prekriti ili ukloniti sve tetovaže koje je uradio na telu, a koje su "u njenu čast".

Par je delio ljubav prema "šaranju" tela, pa je Anđelina, osim datuma i koordinata rođenja njihovih šestoro dece, imala i crteže posvećene Bredu, baš kao i on.

Među njima su datum njenog rođenja na preponi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tajlandski spiritualni simboli, i koordinate mesta Anđelininog rođenja.

Posebno mesto zauzimale su "žvrljotine" na leđima, nastale dok je par ležao u krevetu a Anđelina šarala po svom suprugu hemijskom olovkom. Njoj za ljubav, nije ih oprao već je otišao da ih "podebljaju" iglom za tetoviranje.

Sada glumac uklanja svaki trag svoje bivše, koja ga je, između ostalog, optužila za nasilje prema najstarijem sinu i alkoholizam.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.