Skarlet Johanson: Parižani su prosti i nevaspitani

Izvor: Blic, 11.Jan.2014, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skarlet Johanson: Parižani su prosti i nevaspitani

Holivudska zvezda Skarlet Johanson iskoristila je gostovanje u večernjem šou Dejvida Letermana kako bi kritikovala Parižane.

Naime, mlada glumica je verena za Francuza Romana Dorijaka i polovinu vremena provodi u "gradu svetlosti", prenose francuski mediji.

-Nakon mog dolaska, mislila sam da je sve što se govorilo o neotesanosti Parižana laž. Činilo mi se da su predivni! Kada su shvatili da sam došla da ostanem, verovatno su sebi rekli da mogu ponovo da budu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ono što zaista jesu - nevaspitani- kazala je Johanson.

Glumica je dodala da je ona Njujorčanka pa je samim tim stručnjak za, kako kaže, hodanje ulicom.

-Treba se kretati tako da izbegnemo jedni druge, to je prava koreografija- rekla je glumica, dodavši da je na pariskom pločniku postala i sama agresivna prema ljudima. Valjda po onom "s kim si takav si".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.