Skaj, Ajs i Milić favoriti

Izvor: Blic, 25.Mar.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skaj, Ajs i Milić favoriti

Ostalo je još pet dana do kraja „Velikog brata". Pobednik će u nedelju, tačno u ponoć, osvojiti 50.000 evra. Prošlogodišnji pobednik Saša Ćurčić nam je otkrio da su mu favoriti za pobedu Ajs Nigrutin, Milić Vukašinović i manekenka Slađa, dok su se i ostali finalisti složili da bi nagradu trebalo da osvoji „Bad Copy" (koji se od juče takmiče pojedinačno) ili Milić.



Borko bliži izbacivanju

Iz kuće „Velikog brata" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << večeras ispada jedan ukućanin i to će najverovatnije biti Borko Sarić.

Milić Vukašinović 43%

Borko 57%

izvor: www.blic.co.yu

Poznati fudbaler Saša Ćurčić Đani, koji je prošle godine osvojio srca publike i zaradio 50.000 evra, kaže za „Blic" da bi voleo da ove godine pobedi žena, manekenka Slađa, ali i da „Bad Copy" i Milić imaju velike šanse da uzmu pare.

- Moji favoriti su Ajs Nigrutin, Milić Vukašinović i „Bad Copy". Slađa je najstabilnija osoba u kući i veoma je pozitivna, i bilo bi lepo da ove godine pobedi žena. I Ajs i Milić su mi favoriti. Ovaj serijal i jeste zanimljiviji zato što je u kući više favorita - kaže Saša i dodaje da su Ajs i Milić veoma harizmatične osobe.

Najverovatnije je da će poslednjeg dana u kući ostati četvoro finalista, ali Saša nije mogao da se odluči kojeg bi četvrtog stanara uvrstio u finaliste.

Kada su favoriti u pitanju, njegovo mišljenje delimično deli i pevačica Olja Karleuša, jedina žena koja je prošle godine u serijalu sa poznatima ušla u samo finale. Ona će se uvek rado sećati svog učešća u kući, a za „Blic" kaže da su joj Milić i grupa „Bad Copy" favoriti.

- Favoriti su reperi i Milić. Najviše mi se dopada njihovo ponašanje. Ipak, ne mogu da se odlučim kome bih dala pare jer su sva trojica podjednako dobri i podjednako zaslužuju pare - kaže Olja i dodaje da bi u finalu volela da vidi i Kaju.

- Uz njih u finale bih volela da ode i Kaja, a dvoumim se između Mimi i Anastasije.

Danijel Alibabić, pevač crnogorske grupe „No Name" i mladi kompozitor, kaže da ima nekoliko favorita.

- Navijam za Mimi, grupa „Bad Copy" sigurno ostaje do kraja, Milić ima velike šanse za pobedu, a voleo bih da u finale ode i Kaja - kaže Danijel.

- Stvarno bih voleo da Mimi ostane do kraja. Što se tiče Ajsa i Skaja, i oni imaju velike šanse za pobedu. Veoma su simpatični i prvih nedelju-dve su mi bili i previše dragi. Sada su se malo istrošili sa forama, ali mislim da su oni definitivno najinteresantniji ukućani - kaže Danijel i dodaje zašto mu se sviđa Milić:

- Milić mi je isto simpatičan, on je baš otkriće, oduševio me je. Mislim da i on ima velike šanse za pobedu! Ma, čitava ekipa je okej!

Iako ne prati „Velikog brata", Dragan Marinković Maca, voditelj i glumac, kaže da bi voleo da pobedi neko ko je dobar igrač.

- Pošto privatno znam Milića i Kaju, a nisam redovno pratio „Velikog brata", ne želim da budem subjektivan i da imenujem favorita. Mogu samo da kažem da bih voleo da pobedi neko ko je dovoljno intrigantan, maštovit, neko ko nije bio jajara i lažno patetičan, već odličan igrač! - kaže Maca, ukućanin kome je prošle godine Saša Ćurčić za dlaku uzeo nagradu.

Razdvojeni Ajs i Skaj

Iako su u kuću ušli kao jedan ukućanin, grupa „Bad Copy" više nije jedna duša, a dva tela. Od juče po podne dva najbolja prijatelja iz kuće i van nje su razdvojeni i za glavnu nagradu se više ne bore kao jedno, već jedan protiv drugoga i protiv svih. Iako sada, ukoliko pobede, neće morati da dele nagradu, Ajs i Skaj su se veoma rastužili zbog ovakve odluke „Velikog brata" i jedan drugome su poželeli sreću u daljoj borbi.

Izvinjenje Bićku

„Emotion" produkcija oglasila se saopštenjem u kojem se izvinila gledaocima i ukućaninu „Velikog brata VIP" Slobodanu Bićaninu. Bićko je prilikom izlaska iz kuće doživeo neprijatnost - fotoreporteri su, umesto da ga slikaju, okrenuli leđa, nakon incidenta u kojem je učestvovalo obezbeđenje i jedan od fotoreportera. Do incidenta je došlo nakon što su organizatori reagovali na pokušaj fotoreportera da se popne na konstrukciju sa koje zaklanja jednu od kamera u prenosu, čime je doveo u pitanje i svoju bezbednost. Incident je brzo izglađen, a fotoreporteri su se takođe izvinili Bićku.

Finale u nedelju

Pobednik drugog serijala „Velikog brata" sa poznatim ličnostima izaći će u nedelju, 30. marta, tačno u ponoć, bogatiji za 50.000 evra. Pošto se u kući trenutno nalazi deset stanara, finalnoj večeri će prethoditi nekoliko izbacivanja. Večeras će kuću, najverovatnije, napustiti Borko, a izbacivanja će se održati i u petak i u subotu uveče. Još uvek se ne zna koliko će ukućana napustiti kuću u petak, a koliko u subotu, ali je planirano da poslednjeg dana u kući ostane četvoro finalista. Oni će u nedelju sa početkom u 21 čas na svakih sat vremena napuštati šou, a u ponoć će biti proglašen pobednik.

Iz sata u sat

ponedeljak 17.19


Kaja i Skaj su posle burne noći prvi put progovorili

ponedeljak 18.23

Ajs i Skaj se šale na Kajin račun

ponedeljak 18.53

Skaj grli Kaju

ponedeljak 19.14

Ajs Nigrutin se posle 24 dana osmelio da isproba traku za trčanje

ponedeljak 20.13

Petar i Anastasija voze bicikl i igraju crvene rukavice

ponedeljak 22.49

Skaj i Ajs pričaju o Kaji, komentarišu njen izgled i ponašanje

ponedeljak 23.19

Era Slađi peva na uvce

ponedeljak 23.34

Era se žali i kuka što mora veš da pere na ruke

utorak 00.40

Ajs i Skaj ponovo ogovaraju Kaju

utorak 01.19

Ajs, Vikler, Petar, Borko i Milić ne mogu da spavaju i pričaju u dnevnoj sobi

utorak 10.25

Ukućani zezaju Skaja za Kaju i prozivaju ga da je mladoženja

utorak 12.10

Ukućani uvežbavaju tačke za cirkus, vođa cirkusa Milić ih bodri

utorak 14.11

Milić i Borko se raspravljaju zbog zadatka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.