Sjajan trik kako da uzmete kolica u supermarketu bez novčića i žetona uz pomoć predmeta koji svi imate u džepu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 23:02

Sjajan trik kako da uzmete kolica u supermarketu bez novčića i žetona uz pomoć predmeta koji svi imate u džepu

Ne paničite ako ste zaboravili kovanice kod kuće.

Mnogi supermarketi uslovljavaju da se velika kolica ne mogu koristiti u objektu ukoliko se ne ubaci pet dinara i na taj način se ne "oslobode".

Kolica su vezana lancima u nizu i kada se u otvor ubaci metalni novac, otključa se brava koja drži lanac. Mnoge prodavnice imaju spremne žetone ili sitan novac za ovu upotrebu, ali malo ko zna da postoji još načina da se otključaju kolica.

Ovo pravilo su veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << marketi uveli kako bi naveli potrošače da vraćaju kolica na svoje mesto umesto da ih ostavljaju po parkingu. Ukoliko neko ne vrati kolica na predviđeno mesto, ostaje bez novca ili žetona.

Često se dešava da marketi nemaju žetone, a da ni potrošači nemaju kovanice. Međutim, postoji rešenje i za to.

Na društvenoj mreži TikTok, pojavio se snimak u kojem se predlažu čak dva načina na koja možete uzeti kolica. Prvi uključuje korišćenje štapića za uši, dok je drugi način vezan za ključ. Složićemo se, da retko ko ima štapić za uši u džepu od jakne, ali većina ljudi sa sobom uvek nosi ključeve od stana.

Samo je potrebno da gurnete okrugli deo u otvor i izgurate katančić.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Srbija Danas/Društvene mreže/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.