Širom Srbije protesti protiv Vlade u senci

Izvor: Njuz.net, 10.Mar.2015, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Širom Srbije protesti protiv Vlade u senci

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeSrbiji je dosta života u senci, poručuju protestanti

SRBIJA, 10. mart 2015, (Njuz) – U nekoliko srpskih gradova Vlada Srbije organizovala je demonstracije u cilju iskazivanja nepoverenja Vladi u senci, saznaje Njuz.
- Ovde sam jer mi je dosta svih tih cvrčaka. Pun nam je nos i elite i onih što su protiv rada – poručuje Stanimir Marković, nezaposleni mašinbravar koji je sa suprugom i dvoje dece na poziv partija iz vlade izašao na ulicu da iskaže svoje neslaganje >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << sa formiranjem Vlade u senci.
- Srbiji je dosta života u senci i ne želimo da se više sklanjamo sa sunca na koje su nas konačno izveli premijer Aleksandar Vučić i članovi njegove vlade – dodaje, pomalo besno, penzionerka Anđelka Mašić.
Mitinzi, koji su izraz zadovoljstva građana Srbije politikom Vlade, najavljeni su širom zemlje. Vest o formiranju Vlade u senci unela je nesigurnost kod mnogih koji ne žele da prekidaju sa tek započetim boljim životom.
Zoran Babić iz Srpske napredne Stranke kaže kako je Vlada van senke morala da reaguje odmah po formiranju Vlade u senci.
- Kao da nije dovoljno što imamo tzv. vojvođansku administraciju koja samo troši novac građana Srbije, sad se gospodi iz opozicije prohtelo da, kroz nekakve senovite institucije, još više vladaju a jasno je da ih narod neće. Mi mravi nećemo još cvrčaka na grbači! Ko će plaćati tu osenčenu birokratiju? Sve te vozače u senci i sekretarice u senci? – upitao je Babić.
Na pitanja pojedinih novinara stoji li SNS iza ovih protesta, Babić dodaje:
- Moguće je da među antiusencivladinim aktivistima ima i naših članova ali želim da istaknem da je jasno da se ovde radi o potpuno neorkestriranom izlivu narodnog zadovoljstva radom vlade Srbije.
Okupljeni, u međuvremenu, poručuju da će, ne bude li Vlada u senci podnela ostavku, biti prinuđeni da razmotre i radikalnije metode protesta koji bi mogli uključivati i uspostavu rada u svim javnim preduzećima, saradnju sa policijom i mnoge druge manifestacije građanske poslušnosti.
Daško Milinović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.