Siniša Mihajlović:  Sve je u našim rukama jer ako Hrvatska sve utakmice do kraja izgubi sa tri razlike, a mi dobijemo sa četiri razlike i dalje imamo šansu za baraž

Izvor: Njuz.net, 06.Sep.2013, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniša Mihajlović: Sve je u našim rukama jer ako Hrvatska sve utakmice do kraja izgubi sa tri razlike, a mi dobijemo sa četiri razlike i dalje imamo šansu za baraž

Napomena: Ova vest je šaljive prirodePotpuno spokojan dočekujem utakmicu protiv Hrvatske, kao i sve naredne, jer se nalazimo u idealnoj poziciji, a to je da sami odlučujemo o svojoj sudbini kada je u pitanju baraž. Računica je prosta, potrebno je samo da pobedimo do kraja sve protivnike sa četiri gola razlike, a Hrvati treba da izgube sa po tri gola razlike i mi ćemo biti u baražu.
Kada pogledam kako smo do sada igrali moram da kažem da sam optimista. Jer, protiv Škotske smo igrali solidno, protiv Velsa odlično, pa zatim sjajno 60 minuta protiv Belgije i jako dobro protiv Hrvatske, samo što smo izgubili, ali sve ostalo je bilo kako treba. Prema tome kada sve saberemo mi smo, od kada sam ja na klupi reprezentacije, odigrali kako treba nekih 270 minuta, a to su tri cele utakmice što je tačno onoliko koliko nam treba za baraž.
Pred utakmicu imam samo jedan problem, a to je kako da mi pobedimo Hrvatsku sa četiri gola razlike, a da oni pri tom izgube od nas sa tri gola razlike. Međutim, pošto smo došli u poziciju da izborimo baraž, iako su mnogi sumnjali, verujem da ćemo uspeti da ostvarimo i ovakvu pobedu.
Ja sam sa igračima pred ovu utakmicu potpisao ugovor po kom se oni obavezuju da će sve utakmice do kraja kvalifikacija pobediti sa četiri gola razlike, a na zagrevanju ću tražiti i od hrvatskih reprezentativaca da potpišu da će izgubiti sa tri gola razlike. Upozoriću sve igrače Hrvatske da, ako ne potpišu taj ugovor, može da im se desi da od nas izgube sa većom razlikom, pa neka vide šta im je činiti.
Moji igrači već znaju kako stvari stoje, ko ne potpiše taj ugovor, ili ga prekrši nakon potpisa, neće ni videti baraž!
S.M.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.