Sin Miča Bjukenona pokušao da ubije ženu!

Izvor: Mondo, 18.Apr.2017, 06:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin Miča Bjukenona pokušao da ubije ženu!

Posrnuli Džeremi Džekson, kojeg pamtite kao Hobija iz serije, robijaće zbog napada na ženu.

Nekadašnji glumac Džeremi Džekson osuđen je na zatvorsku i uslovnu kaznu, kao i lečenje, zbog incidenta koji se odigrao 2015. godine.

Glumice iz "Čuvara plaže" nekad i sad (FOTO)

Džekson je tada na ulici, nakon svađe, napao ženu čije ime nije saopšteno i zadao joj ubode nožem u predelu leđa, noge i ruke, pre nego što je pobegao.

Glumac će >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << provesti devet meseci u zatvoru, čega ga i pet godina uslovne kazne, a moraće da pohađa i kurs "menadžmenta" besa i odvikavanja od alkohola u trajanju od godinu dana.

Džekson je pre par godina dospeo na naslovne strane britanske štampe nakon što je izbačen iz Velikog Brata zbog "pipkanja" jedne od takmičarki. Pre toga je optužen za nasilje u porodici i konzumiranje narkotika.

Svi koji su voleli "Čuvare plaže" sa nestrpljenjem iščekuju film koji izlazi uskoro, pogledajte trejler!



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.