Sin Arnolda Švarcenegera doživeo udes tokom jurnjave kolima

Izvor: 011vodič.com, 18.Feb.2015, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin Arnolda Švarcenegera doživeo udes tokom jurnjave kolima

Nastarijijeg sina glumca Arnolda Švarcenegera, Patrika Švarcenegera udario je kolima nepoznati čovek nakon isprovocirane jurnjave kolima.
Opasni Patrik

Patrika (21) je izazvao nepoznati vozač i nakon nekoliko minuta jurnjave po ulicama Los Anđelesa, vozač je udario kolima u Patrikov auto i pobegao.
Izgleda da je čovek iz drugog automobila bacio vodu preko prozora na Patrikov auto i odvezao se dalje. Arnoldov sin je odmah odgovorio na ovu provokaciju i nastavio da juri >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << za njim. Posle nekog vremena jurnjave, kako nije mogao da pobegne, nepoznati vozač je okrenuo auto i zakucao se u automobil mladog Švarcenegera.
Patrik nije povređen i nakon incidenta je pozvao policiju.
I on bi da bude Terminator

Ne zna se šta je uzrok ove provokacije. Devojka mladog Patrika, popularna pevačica Majli Sajrus nije bila sa njim tokom incidenta.
Patrik je jedan od četvoro dece bivšeg guvernera Los Anđelesa i proslavljenog glumca Arnolda Švarcenegera i novinarke Marije Šrajver. Par se razveo 2011.godine.
Arnold Švarceneger

Patrik je javnosti danas najpoznatiji po svojoj vezi sa mladom i divljom Majli Sajrus.

The post Sin Arnolda Švarcenegera doživeo udes tokom jurnjave kolima appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.