Šimpanza Tuši - smrt za dronove

Izvor: Vesti-online.com, 14.Apr.2015, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šimpanza Tuši - "smrt" za dronove

Šimpanza Tuši u zoo vrtu u holandskom gradu Arnhemu ne voli dronove. Kada je uprava vrta poslala dron iznad kaveza sa šimpanzama kako bo bolje nadgledala svojih 14 majmuna, reakcija je bila munjevita.

Čim je "nepozvani gost" počeo da nadleće kavez, 23-godišnja ženka Tuši se uzverala na drvo i sa dva udarca duge grane srušila letelicu. Bez po muke.

Predstavnik zoo vrta Bas Lukenar izjavio je danas da "mogu da otpišu dron" koji je koštao oko 2.000 evra. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

- Ne čudi nas to od Tuši. Veoma je spretna sa štapovima - dodao je on, prenosi AP.

Zahvaljujući kameri koja je nastavila da snima na zemlji nakon Tušine "akcije", radnici zoo vrta su uspeli da dobiju nekoliko krupnih kadrova majmuna tokom "inspekcije svog ulova".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šimpanza Tuši je "smrt" za dronove

Izvor: Večernje novosti, 14.Apr.2015

Šimpanza Tuši u zoo vrtu u holandskom gradu Arnhemu ne voli dronove. Kada je uprava vrta poslala dron iznad kaveza sa šimpanzama kako bo bolje nadgledala svojih 14 majmuna, reakcija je bila munjevita. Čim je "nepozvani gost" počeo da nadleće kavez, 23-godišnja ženka Tuši se uzverala na drvo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.