Izvor: Blic, 21.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina se naljutila na Bregu

Kako index.hr doznaje "iz poverljivih i proverenih izvora”, razlog odgađanja novog Severininog albuma nije njena operacija glasnih žica, niti ostali problemi koji prate projekt od početka. "Najpopularnija Hrvatica” je "na čekanju” kod producenta, Gorana Bregovića, "koji uporno odugovlači s finalizacijom, i to uprkos činjenici da mu je pevačica isplatila polovinu dogovorenog iznosa”.



Iako je album svetlo dana trebalo da ugleda do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << godine, njegov izlazak "odgođen je po ko zna koji put, i sad se 'službeno najavljuje’ za februar ili mart 2008. godine.

"Saradnja s Goranom Bregovićem na 'Štikli' vratila me u život što se muzike tiče. Lagano sam gubila volju, ali on me svojim idejama opet vratio u kreativni napon i tu saradnju mogu uporediti s jednom od najboljih u svojoj karijeri, onoj s Đorđem Novkovićem”, izjavila je Severina nakon što je s pjesmom "Moja štikla” osvojila Doru i krenula na Eurosong.

Godinu i po dana nakon prvobitnog oduševljenja, stvari su se drastično promenile. Brega s novim Severininim albumom odugovlači već pola godine, a pevačica polako gubi živce.

U medijima se dosta spekulisalo o iznosu kojeg je Severina isplatila Bregoviću za novi projekt - priče su išle od 100 do 200 hiljada evra, ali prema saznanjima indexa, radi se o 60 hiljada evra, a poznati producent zasad je, pričaju izvori bliski Severini, dobio polovinu tog iznosa.

Druga polovina biće mu isplaćena posle izlaska albuma koji nosi radni naslov "Tridesete”.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.