Sevale gole grudi Tamare Đurić: Starleta pokazala atraktivne silikone

Izvor: 011vodič.com, 28.Feb.2021, 09:23

Sevale gole grudi Tamare Đurić: Starleta pokazala atraktivne silikone

Tamara Đurić pre nepunih dva meseca donela je na svet devojčicu koju je dala ime Tamara, a na svom Instagramu neretko deli intimne trenutke koje provodi sa njom i verenikom Nikolom.
Mnogi su primetili da starleta savršeno usklađuje svoje obaveze sa bebom, te da je i dalje viđamo na mestima koje je i ranije redovno obilazila, ali i u zavodljivim kombinacijama koje zahvaljujući odličnoj figuri i sada ume da iznese.
Tako je bilo i sada, kada je Tamara sa bebom posetila frizera, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << dok je ona snimala svoju kosu, mnogi su ipak gledali u njen duboki dekolte i silikone koji su jedva ostali u kratkoj i veoma uskoj haljini.

Starleta je dobila niz pohvala na račun svoje figure, a kako je svega 17 dana nakon porođaja “završila” u teretani, nije ni čudo što je uspela da održi liniju.

Comments comments


The post Sevale gole grudi Tamare Đurić: Starleta pokazala atraktivne silikone appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.