Šetnja zombija beogradskim ulicama u subotu

Izvor: N1 televizija, 29.Sep.2017, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šetnja zombija" beogradskim ulicama u subotu

U okviru 11. Festivala srpskog filma fantastike, u subotu, 30. septembra, od 17 časova, biće organizovana četvrta beogradska Zombie šetnja, tj. Zombie Walk.

Marš Zombija kretaće se sledećom trasom: Dom omladine Beograda – Terazije – Pionirski park – Andrićev venac – Dom omladine Beograda.

Tokom dana Zombije će za šetnju u Domu omladine Beograda zagrevati DJ, kao i mnogobrojne igrice koje će biti postavljene u Holu Doma omadine Beograda, saopštili su >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << organizatori.

Šetnja je otvorena za sve građane, a maskiranje i šminkanje 300-400 ljubitelja mistike, koji su se prijavili u poslednjih mesec dana, biće obavljeno pred šetnju, od 12 do 16.30 u Domu omladine Beograda.

Po završetku Zombi šetnje, organizovana je dodela nagrada, koje se dodeljuju šminkerima, za najbolju mušku masku Mister Zombie, najbolju žensku Miss Zombie i najbolju dečiju masku Little miss/mister Zombie Sunshine.

Nakon proglašenja pobednika, od 19 časova, u sali Amerikana Doma omladine Beograda počinje svečano otvaranje 11. Festivala srpskog filma fantastike koji će trajati do 3. oktobra.

Festival otvara beogradski jazz duo u sastavu Katarina Ranković i Teodora Sarić i film Inkarnacija Filipa Kovačevića.

Svi šminkeri su prošli kroz radionicu za masku i filmsku šminku na kojoj su kroz video, fotografije i praktičan rad obučeni kako da izrade masku, pod budnim mentorskom okom Miroslava Lakobrije.

Šetnja će i ove godine ima humanitarni karakter. U Holu Domu omladine Beograda biće postavljene kutije za dobrovoljne priloge i sav novac koji bude prikupljen biće doniran Prihvatilištu za odrasla i stara lica.

Jedanaesti Festival srpskog filma fantastike organizuje udruženje Mladi kadrovi iz Beograda u partnerstvu sa Domom omladine Beograda i Filmskim centrom Srbije, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.