Šest načina da se oraspoložite za seks

Izvor: Dzungla.org, 10.Dec.2011, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest načina da se oraspoložite za seks

Između posla, prijatelja i porodice ponekad je seks poslednja stvar na vašoj listi. Vreme je da vaš seksualni život stavite u prvi plan i zagrejete stvari u spavaćoj sobi, u kuhinji, pod tušem – gde god poželite. Primenite ovih šest saveta i vrlo brzo ćete povećati vaše seksualne apetite.

1. Isprobajte seksi igračke
Dame, sledeći put kada vaš partner ode u prodavnicu ili na tuširanje, iskoriste tih nekoliko minuta i kopajte po vašoj fioci. Probajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << da nađete neke seksi igračke i smislite neku erotsku igru kojom ćete privući vašeg partnera. Seksi igračke su sjajne za sve one koji žele da isprobaju nešto novo. Osim što će vam pomoći da uživate, znajte da neke od njih veoma blagotorno deluju na telo.
2. Ljubite se
Sećate li se srednje škole kada je najveća stvar na svetu bila ljubljenje sa vašim dečkom? Stavite zabranu brzoj predigri i potrudite se da vam svaki poljubac traje barem 10 sekundi. Verujte nam to je najbolji način da se ubacite u seksi raspoloženje.
 3. Maštajte
Podelite jedno s drugim vaše erotske fantazije. Sada nije vreme da budete stidljivi – vaš partner sigurno hoće da čuje vaše unutrašnje želje, a posebno će se oduševiti ukoliko ih ostvarite.
4. Organizujte veče samo za vas dvoje
Noć koju ste rezervisali samo za vas dvoje pametno iskoristite. Nemojte žuriti sa igrom zavođenja. Začinite stvari. Opustite se i  prepustite se erotskim igrama koje ohrabruju “loše ponašanje”. Ili pokušajte na primer da igrate seksopol – slično kao monopol, samo što vam ove kartice govore da uradite stvari kao što su uklanjanje odeće drugog igrača zubima i slično. I stvarno, svaka klasična igra može da bude seksi dodavanjem reči skidanje.
 5. Priuštite masažu svom partneru
Uzmite eterično ulje sa aromom čokolade i počnite da masirate svog dragog. Krenite od ramena pa lagano prema dole. Budite nežni, senzualni i maštoviti. Odmah ćete oboje biti potpuno spremni za jedan seks maraton.
 6. Promenite lokaciju
Dobro je da ponekad vodite ljubav izvan kuće. To će vam pomoći da bar na kratko izbacite iz glave sve probleme koji vas svakodnevno muče. Naime, iznajmite sobu u lokalnom hotelu, osećaćete se pomalo skandalozno ukoliko to radite u drugom krevetu. Pored toga, znak na vratima “ne ometaj” garantuje sate neprekidnog zadovoljstva.
 
(Izvor:Lepota i Zdravlje)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.