Izvor: Njuz.net, 04.Okt.2017, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest MiG-ova biće ubačeno na najopterećenije linije gradskog prevoza

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 4. oktobar 2017, (Njuz) – Šest MiG-ova, koji u delovima stižu u Srbiju, čim budu sklopljeni biće ubačeni na najopterećenije linije gradskog prevoza u Beogradu i to će im biti prvi zadatak, dogovorili su Ministarstvo odbrane i Grad Beograd.
Kako su naveli ministar Aleksandar Vulin i gradonačelnik Siniša Mali, očekuje se da će ubacivanje MiG-ova u javni gradski prevoz dobrim delom smanjiti postojeće gužve.
– I pored naših apela, mnogi Beograđani i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << ne koriste gradski prevoz već do centra grada idu svojim kolima što stvara velike saobraćajne gužve. Očekujemo da će ih MiG-ovi zbog svoje atraktivnosti naterati da svoja vozila ostave kod kuće i požele da do grada stignu ovim neverovatnim letelicama – rekao je Mali.
Ministar Vulin je dodao da će avioni biti strateški raspoređeni.
– Za početak će MiG-ovi voziti putnike sa Novog Beograda preko Brankovog mosta i od Autokomande do Trga republike, sa zaustavljanjem na Slaviji. Po potrebi i u zavisnosti od protoka putnika, MiG-ove ćemo preraspoređivati – objasnio je Vulin.
Kako su naveli, u MiG-ovima će važiti BusPlus karte.
Bane Grković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.