Izvor: Blic, 12.Jul.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej nagradio publiku

Sergej nagradio publiku

Preksinoć na Kanli kuli u Herceg Novom, na prvoj večeri festivala 'Sunčane skale', dodeljene su 'Prinčeve nagrade' najboljim muzičarima u prošloj godini, po mišljenju organizatora manifestacije.

Pesma 'Pogledi u tami' Sergeja Ćetkovića proglašena je hitom godine, a popularni pevač sve je iznenadio kada je statuetu predao čoveku iz publike, rekavši da njemu nagrade ništa ne znače. I taman kada je sve zamirisalo na skandal, a prisutni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << počeli da komentarišu da Ćetković bojkotuje manifestaciju, Sergej je rekao za 'Blic':

- Taman posla! Nagradu sam predao publici jer su oni najzaslužniji za sve što sam postigao u muzici. Mnogo sam nagrada dobio u karijeri, sve ih čuvam u kući, a ovu sam namenio publici - rekao nam je Ćetković koji će 22. jula u Novom Pazaru održati koncert kao zagrevanje pred turneju po zemljama bivše Jugoslavije na koju kreće u oktobru. Prvi na listi je Beograd i koncert u Centru 'Sava'.

Interesantno je da mnogi nagrađeni nisu došli da prime nagrade: Oliver Dragojević, Zdravko Čolić, Bajaga, Željko Joksimović...

Među onima koji su, ipak, uzeli statuetu nalaze se: Toni Cetinski, Jelena Tomašević, Ivana Jordan, Karolina, Goran Karan, Ivana Banfić...

S. S.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.