Sendi iz Brilijantina krije mračne i tragične tajne koje želi da zaboravi

Izvor: Press, 11.Avg.2016, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sendi iz "Brilijantina" krije mračne i tragične tajne koje želi da zaboravi

Ona je bila Sendi u "Brilijantinu" daleke 1978. a 80-ih je postala fitnes muzička ikona zahvaljujući pesmi "Physical". Život Olivije Njutn Džon je ipak bio mnogo teži nego što je iko znao.
Foto: profimedia
Dečko joj je bukvalno nestao
Olivija nije lako pronašla svog realnog Denija. Od supruga sa kojim je provela 10 godina se razvela 1995. a pričalo se da je on varao.
Olivijin >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dugogodišnji dečko Patrik Mekdermot, s kojim je provela devet godina je bukvalno nestao 2005., pošto se ukrcao na ribarski brodić u San Pedru. Njegov nestanak je prijavljen nedelju dana pošto se nije pojavio na jednom porodičnom skupu. Nikada se više nije pojavio, iako se pričalo da je nekoliko godina kasnije viđen u Meksiku gde je u tajnosti živeo, a sve to da bi izbegao ogromne dugove koje je napravio u Americi. Zvaničnici su ostali pri tezi da je Mekdermot izgubljen na moru tokom fatalne plovidbe, ali i dalje su sumnja da je izlažirao svoju smrt.
- Mislim da nikada neću biti mirna zbog svega toga - izjavila je Olivija u jednom intervjuu.
Čovek je umro u njenoj kući
Ono što je za Oliviju trebalo da bude dom iz snova pretvorilo se u kuću iz horora. Glumica je sa drugim mužem Džonom Isterlingom kupila luksuzno zdanje u Floridi, u januaru 2009. i pošto su vlasnici bili četiri godine, odlučili su da je prodaju. Iznajmili su preduzimača koji je obavljao renoviranje, čime su hteli da podignu vrednost nekretnine. 
Taj preduzimač je angažovao 41-godišnjeg Kristofera Pariseletija, koji je izvršio samoubistvo. On je pucao u sebe u jednoj od soba kuće. Rouzi O Donel koja je htela da kupi kuću je posle toga odustala. Olivija i Džon su imali toliko problema da prodaju, da su na kraju angažovali isterivača duhova koji je navodno vilu očistio od zlih duhova. 
Prošle godine vila od 5,5 miliona dolara je skinuta s tržišta nekretnina. U januaru je saopšteno da je ipak prodata jednom Šveđaninu za pet miliona u kešu.
Ćerka joj je bolovala od anoreksije i bila je zavisnik
Olivijina ćerka Kloe Rouz Latanzi je kao tinejdžerka bolovala od anoreksije. U intervjuu koji je dala 2013., tada 27-godišnja Kloe je rekla da se stidi svoje prošlosti.
- Do toga je došlo jer sam bila mala devojčica, a sada gledam i izgledala sam kao hodajući kostur - rekla je.
U jednom trenutku je bila teška samo 40 kilograma i visoka 167cm. Kloe kaže da je počela da se drogira i dobila je anoreksiju zbog tereta jer je bila dete poznate majke.
- Slava te totalno zezne. Ne krivim moju majku za svoje probleme, ali nikada ne bih volela da budem poznata ili da odgajam svoje dete u blizini kulta zvezda. To upropasti život - zaključila je.
Izgubila je voljene ljude zbog raka i sama se borila za život
Godine 1992. njena petogodišnja kumica je umrla od raka, a onda odmah zatim i Olivijin otac. Samo dve nedelje posle smrti oca, Oliviji su postavili dijagnozu raka dojke. 
- Sve se desilo odjednom. Sve se samo sručilo na mene. Ne možeš, a da ne osetiš očaj u nekom trenutku - rekla je glumica.
Urađena je parcijalna mastektomija, rekonstrukcija dojke i hemoterapija, i sada je Olivija zdrava već duže od 20 godina. Osnovala je Olivija Njutn Džon istraživački centar u Australiji.
U maju 2013. joj je sestra Rona preminula od raka, i to baš na rođendan njihove majke. Osvrćući se na svoj život, glumica je rekla: "Toliko sam jača nego što sma mislila. Ponekada moraš da se suočiš sa stvarima pre nego što zaista saznaš svoje potencijale".

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Sendi iz “Brilijantina” krije mračne i tragične tajne koje želi da zaboravi

Izvor: Svet, 11.Avg.2016

Ona je bila Sendi u “Brilijantinu” daleke 1978. a 80-ih je postala fitnes muzička ikona zahvaljujući pesmi Physical. Život Olivije Njutn Džon je ipak bio mnogo teži nego što je iko znao.. Olivija nije lako pronašla svog realnog Denija. Od supruga sa kojim je provela 10 godina se razvela 1995....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.