Seksi ples prostitutki u Amsterdamu

Izvor: Vesti-online.com, 08.Sep.2013, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi ples prostitutki u Amsterdamu

Amsterdam je poznat kako po svojim “kofi šopovima” u kojima slobodno može da se konzumira marihuana, tako i po jednoj od najelitnijih legalnih “četvrti crvenih fenjera” na planeti, gde sve mami na erotiku i seks.

Svake večeri u godini, amsterdamski kutak za prostituciju “De Wallen” privlači gomile radoznalih turista iz čitavog sveta. Specifičnost ovog “red lihgt distrikta” je u tome što se ove devojke koje svoja tela daju za novac sede u izlozima pozirajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u što izazovnijim pozama, nadajući se da će na taj način uspeti da primame “mušterije” i preotmu posao svojim konkurentkinjama.

Međutim, jedne večeri, ove prostitutke odlučile su da se ujedine i iznenade sve slučajne i namerne prolaznike koji su se tu zatekli. Savršeno uklopljenom koreografijom one su izvele sinhronizovani erotski ples koji je sve prisutne ostavio bez daha!

Svake godine na hiljade mladih devojaka biva prevareno tako što im neko ponudi posao plesačice u Zapadnoj Evropi, a završe u kandžama makroa i nelegalne prostitucije. Na ovaj način, ove da tako kažemo “lake dame koje su imale sreće” žele svima da skrenu pažnju na trgovinu ljudima i seksualno iskorištavanje žena.

Pogledajte seksi ples:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.