Seksi obećanje navijačice! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 12.Feb.2017, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi obećanje navijačice! (FOTO, VIDEO)

Ako njen tim osvoji prvo mesto, opet ćemo je videti golu!

Sećate li se Larise Rikelme, devojke koja je osvojila javnost vatrenim navijanjem (i mobilnim telefonom 'šteknutim' u dekolte) na Mundijalu u Južnoj Africi 2010?

Ovo su najveće seks bombe (FOTO, VIDEO)

U međuvremenu, seksi brineta je počela da radi kao model u časopisima za muškarce, pa kao TV voditeljka, pa se smuvala sa fudbalerom…

Larisa i Honatan Fabro, igrač meksičkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tima Ćapas (Jaguari), žive u Meksiku, odakle je seksi navijačica uputila javno obećanje – ako "Jaguari" postanu prvak Meksika, opet će se skinuti gola!

Meksička štampa prenosi njeno seksi obećanje uz podsećanje da bi to svakako bilo lepo, ali da tim Ćapas nikada nije dogurao dalje od četvrtfinala.

Podsetite se kako je Larisa izgledala na vrhuncu "karijere"!



Izvor: YouTube



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.