Seksi Peruanke bodrile i zavodile navijače!

Izvor: Vesti-online.com, 08.Sep.2013, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi Peruanke bodrile i zavodile navijače!

Atraktivne Peruanke bodrile su svoj nacionalni tim protiv Urugvaja u meču kvalifikacija, ali nažalost ”crveno-beli” su izgubili rezultatom 2:1 čime su doveli u pitanje plasman na SP u Brazilu 2014. godine.

Velika bi šteta bila da ove navijačice ne odu u Brazil pogotovo što bi tamo očekivano mogle da se nađu Larisa Rikelme i Lilijan Ruiz iz Paragvaja, Blankita iz Čilea i Dorismar iz Argentine.

Koliko su žene u Peruu opčinjene fudbalom govori i činjenica >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da su pojedine navijačice oskudno obučene hodale po gradu i budile ”navijačku svest kako bi došli na meč sa Urugvajcima i podržali nacionalni tim.

Samo se nadamo da će se Peruanci konsolidovati i obezbediti plasman na najveću fudbalsku smotru. Držimo im palčeve!!!

Do tad, uživajte u videu:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.