Izvor: Piplmetar.rs, 04.Mar.2024, 18:31

Seks i grad stiže na Netflix

Obožavatelji će uskoro moći da uključe Netflix i opuste se uz omiljenu seriju žena 90-ih i ranih 2000-ih.
Svih šest sezona Seksa i grada počeće da se emituju na Netflixu 1. aprila. Ipak, ugovor ne uključuje dva filma niti nastavak franšize i tek tako…
Vijest je oduševila fanove, ali mnogi se pitaju kako će generacija Z reagovati na seriju. Keri, Samanta, Miranda i Šarlot u naše živote ušetale su 1998. godine, a njihovi likovi u seriji mogli bi danas biti problematični >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << mlađim generacijama.
„Ovo će biti kulturalni šok TikTok generaciji“, „Teško će gen Z ovo podneti“, „Njima će sve biti problematično“, „Pokušaće da otkažu i ovo“, „Za ovo bi trebalo da postoji oznaka 33+“, „Sigurno će mrzeti Keri“, „Uništiće nam i ovo“, samo su neki do komentara na TikToku.
Ipak, milenijalke su presrećne. Kako i neće biti kad su cijelo djetinjstvo provele gledajući komplikovane ljubavne živote popularne četvorke, koji su glavnoj protagonistkinji služili kao odlična inspiracija za kolumnu o seksu, i s njima su proživljavale i sve njihove životne drame, prenosi b92.
Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.


Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.