Seka u providnoj haljini

Izvor: Blic, 19.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka u providnoj haljini

Novogodišnji „Grand šou" biće svakako praznik za sve ljubitelje folk muzike. U studiju u Košutnjaku ovih dana snimljen je višečasovni šou-program sa najvećim zvezdama narodne muzike.

Reditelj programa Saša Popović pozvao je dva vrhunska inženjera svetla sa Televizije „Rai Uno" koji su bili zaduženi da nameste rasvetu tako da „Grand šou" po štimungu ne zaostaje za najboljim muzičkim šou-programima italijanske televizije. Naravno, scenografija je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bila bogato novogodišnje nakićena, a najviše problema izvođačima je zadavao mali mostić na bini. Sa tog mostića skliznulo je i palo čak troje pevača - korpulentni Luis, naočiti Željko Šašić i majušna Mina Kostić. Prethodno se i Marina Živković saplela na mostu, ali srećom svi izvođači su dobro prošli. Na velikoj bini sjatile su se sve „Grandove" zvezde, od najveće Lepe Brene do najmlađeg Dušana Svilara. Šou je počeo pesmom „Još litar jedan" koji je Brena otpevala u pratnji Cuneta sa svoje leve i Tozovca sa desne strane.

Među izvođačima su bili Seka Aleksić, Šaban Šaulić, Snežana Babić, Goca Lazarević, Dara Bubamara, Mile Kitić... Seka je iznenadila prisutne pojaviši se u provokativnoj providnoj haljini koju su pokrivali na „nezgodnim mestima" prišiveni leptirići, a Dara Bubamara se pojavila sa kosom ošišanom u stilu Viktorije Bekam.

Nove „Zvezde Granda", njih jedanaest, bez trudne Sanje Stojanović, pevali su po jednu pesmu, starije „Zvezde Granda" (Slavica Ćukteraš, Bane Moićević, Stevan Anđelković, Tanja Savić...) pevali su po dve pesme, a proverene starije zvezde „Granda" pevale su po tri numere. Tek da se ispoštuje hijerarhija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.