Sećate se da je ova lepotica imala prsten čestitosti?

Izvor: Mondo, 22.Jul.2019, 05:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate se da je ova lepotica imala "prsten čestitosti"?

"Rekordna" cica danas slavi rođendan, a imala je samo jedan skandal u prošlosti...

View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Apr 5, 2019 at 12:24pm PDT

Pevačica i glumica Selena Gomez danas puni 27 godina!

Rođena je kao Selena Mari Gomez 22. jula 1992, a proslavila se ulogom veštice tinejdžerke u seriji "Wizards of Waverly place".

Petnaestogodišnja talentovana klinka onda je osnovala svoj bend, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << objavila tri albuma, a kao solistkinja se predstavila 2013. godine.

Igrala je u filmovima "Još jedna priča o Pepeljugi", "Program za zaštitu princeza", "Devojke na raspustu", "Bekstvo" i drugim, a uskoro će se pojaviti u filmu Džima Džarmuša "The Dead Don't Die". Pozajmljuje i glas za crtani film "Hotel Transilvanija", dizajnira odeću, pravi parfeme, tašne…

Aktivna je u humanitarnom radu i od 17. godine je ambasadorka UNICEF-a.

Selena je jedno vreme bila i najpraćenija osoba na Instagramu, i dobitnica mnogih nagrada.

Bivši plakao zbog nje na sceni!

Za ovu lepu brinetu nikada se nisu vezivali skandali, ali jeste iznenadila javnost odricanjem od katoličke vere uz koju je odrasla. Sa 13 godine je stavila "prsten čestitosti", prsten koji pokazuje svima da se osoba koja ga ima na ruci čuva za brak, i onda ga je skinula kada je napunila 18 godina.

Pre dve godine se povukla iz javnosti, a onda objavila da je morao da joj bude presađen bubreg zbog komplikacija pošto boluje od lupusa. Bubreg joj je dala najbolja drugarica Franša.

View this post on Instagram

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Sep 14, 2017 at 3:07am PDT

Otkad je na javnoj sceni, povezivali su je sa samo dva frajera. Prvi je Džastin Biber, sa kojim je bila od 2010. godine, a drugi je pevač The Weeknd sa kojim je bila nešto više od godinu dana.

Pogledajte spotove!



Izvor: YouTube



Izvor: YouTube/SelenaGomez

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.