Sećate li se izgladnelog dečaka na samrti koga su zvali veštac? Anja ga je spasila i danas ga ne biste prepoznali (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Feb.2017, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate li se izgladnelog dečaka na samrti koga su zvali veštac? Anja ga je spasila i danas ga ne biste prepoznali (FOTO) (VIDEO)

Aktivistkinja iz Danske Anja Ringren Loven je pre godinu dana spasila dečaka (2) iz Nigerije koga je porodica napustila jer su mislili da je veštac. Dečaka su jednostavno ostavili da umre.

Mršav i gladan više od osam meseci je lutao ulicama. Anja je objavila šokantnu fotografiju na kojoj se vidi izgladnelo dete na rubu smrti. Ona je uspela da nagovori meštane da joj dopuste da uzme dečaka u nigerijski dom koji vodi sa svojim partnerom. Posle dva meseca dete je već bilo mnogo bolje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << a sudeći prema fotografijama koje je Loven objavila godinu dana kasnije, dečak se potpuno oporavio. Dečaka je nazvala Houp (Nada).

- Houp sada uživa u životu. Ima 35-ro braće i sestara koji se brinu za njega, uče sa njim, igraju se i čine sve da se oseća sigurno - napisala je Loven na Fejsbuk profilu nakon spašavanja dečaka.

Anja inače sa parnterom vodi dom za decu gde smešta mlade ljude optužene za veštičarenje.

- Najgore je kada te odbaci vlastita porodica. Teško da iko može da zamisli kakav je to osećaj - kaže Anja.

Don't judge people by their looks, try to look inside their heart.

Anja Ringgren Lovén#WCW#Lasgidinims pic.twitter.com/ma46fPORia

— Lasgidinims (@LyriqulNims) February 1, 2017

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.