Sećate li se hita Especially For You?

Izvor: Mondo, 22.Dec.2012, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate li se hita "Especially For You"?

Bila je to jedna od najpopularnijih pesama osamdesetih, a Kajli Minog i Džejson Donovan su je prvi put posle 23 godine ponovo izveli u petak u londonskoj O2 areni.

Australijski duo koji je upoznao na snimanju serije "Susedi" u kojoj su igrali zaljubljeni par, su sa duetom "Especially For You" osvojili svet. Posle više od dve decenije prvi put su se zajedno našli na sceni i oduševili publiku izvođenjem pesme koja je samo u Britaniji bila čak 14 nedelja na prvom mestu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Iako se osamdesetih, posle pojavljivanja spota, vodila glavna polemika da li Džejson zaista svira gitaru ili je to samo fora, on je posle 23 godine umesto gitare u rukama, po sceni je nosio seksepilnu Kajli.

Pogledajte.



(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kajli Minog i Džejson Donovan nakon 23 godine nastupili zajedno

Izvor: Blic, 22.Dec.2012

Prošlo je 23 godine od kada su zajedno na sceni nastupili Kajli Minog i Džejson Donovan izvodeći svoj veliki hit "Especially For You". Par je sinoć ponovo nastupio u okviru "Hit Factory Christmas Cracker show" , prenosi britanski San. Donovan je pored sjajnog glasa, pokazao da je još u dobroj formi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.