Saznala je da je bivša žena njenog muža TEŠKO BOLESNA - ono što je zatim uradila je NEVEROVATNO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 11:25

Saznala je da je bivša žena njenog muža TEŠKO BOLESNA - ono što je zatim uradila je NEVEROVATNO! (VIDEO)

Kakav potez!

Svaki čin humanosti u sebičnom vremenu u kojem živimo je vredan hvale, ali reklo bi se da je Debi Lin Striklend pobedila u dobroti.

Ona je trebalo da se uda za Džima Merta, kada je saznala da je njegova bivša žena Milejn, od koje se razveo pre dve decenije bolesna, i da joj hitno treba transplantacija bubrega. Milejnin sin nije imao odgovarajuću krvnu grupu, a njena ćerka je bila trudna.

Zatim je na scenu stupila Debi Lin, koja je bez >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << puno razmišljanja poklonila svoj bubreg bivšoj ženi svog budućeg muža, kada je utvrđeno da je to moguće.

- Želela sam da ova porodica ima baku - rekla je Debi i objasnila da nijednog trenutka nije oklevala da donira svoj bubreg.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.