Saznaćemo ko su joj roditelji!

Izvor: Mondo, 24.Okt.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saznaćemo ko su joj roditelji!

Jedna od najvećih misterija poslednjeg Star Wars filma će biti otkrivena...

Ko su Rejini roditelji?

To je pitanje koje izluđuje fanove "Ratova zvezda" već prilično dugo, jer je misterija koja još nije otkrivena i teorije "bukte" na sve strane.

Ali, izgleda da će Epizoda VIII konačno dati odgovor na to pitanje, ili barem tako kaže glumica Dejzi Ridli koja tumači lik mlade Rej.

"Videćemo za godinu dana. Samo izdržite" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << , rekla je Dejzi na pitanje da li će se saznati ko su joj roditelji u narednom filmu.

Makar je opovrgla teoriju da joj je mama Džin Erso, lik iz spinof filma "Rogue One".

"Vreme se ne podudara. Dart Vejder je prisutan u njeno doba, pa bi ona onda jedino mogla da bude moja baka. Mislim, moglo bi da se dogodi u nekoj dalekoj, dalekoj galaksiji."

Ona je takođe otkrila da zna samo kako se ovaj spinof završava, ali ne i samu radnju u filmu, te da jedva čeka da ga vidi u bioskopima 15. decembra, kada "Rogue One: A Star Wars Story" zvanično izlazi.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.