Savršene frizure za tanku kosu koje nose i poznate zvezde

Izvor: Piplmetar.rs, 10.Jun.2023, 19:30

Savršene frizure za tanku kosu koje nose i poznate zvezde

Ukoliko imate tanke vlasi, sigurno se pitate koje su savršene frizure za tanku kosu. Srećom, postoji i veliki broj poznatih zvezda sa ovim tipom kose, a sa njima i idealni hairstyle.
Vrlo često ne zavidimo životima poznatih ličnosti zbog poteškoća koje takav život nosi, ali sa druge strane, oni imaju i nekoliko olakšica. Na primer, njihovi stilisti i šminkeri su tu da učine da oni izgledaju savršeno. Evo koje zvezde su imale savršene frizure za tanku kosu.
Kako odabrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pravu boju kose?
Keira Knightley (Kira Najtli) Keira Knightley je dokaz kako talasasta kosa može da bude savršen izbor. Za kosu srednje dužine ovo je fantastična frizura. Razdeljak na sredini i opušteni talasasti pramenovi će učiniti da vaša kosa bude puna volumena. Međutim, nemojte zaboraviti da fiksirate talase kako se ne bi raspali.
Cameron Diaz (Kameron Dijaz) Stilisti Cameron Diaz se oslanjaju na volumen na celoj frizuri zbog laganog uvijanja i stepenastog šišanja. Ovaj beachy izgled lako možete dobiti uz pomoć posebnog slanog spreja koji će razbarušiti vašu kosu u ovom stilu.
Savršene frizure za tanku kosu: Rachel McAdams (Rejčel Mekadams) Rachel je jedno vreme nosila plavu izbeledelu nijansu kose čime je dobila viuelni efekat da ima mnogo više kose nego što je to slučaj. Osim toga ova frizura je sakrila razdeljak i još više podigla kosu čineći da kosa bude puna volumena.
Scarlett Johansson (Skarlet Džohanson) Ako imate problem sa postizanjem volumena, možda ne bi bilo loše da se ošišate na kratko. Frizura izgleda sjajno zbog bočnog razdeljka i pažljivog stilizovanja pramenova. Ova frizura je idealan izbor za one koji vole kratku kosu, samo nemojte zaboraviti da je fiksirate.
Reese Whitherspoon (Ris Viterspun) Prirodno tanka kosa je veoma savitljiva i laka za stilizovanje. Niska punđa sa dubokim bočnim razdeljkom izgleda uredno i veoma elegantno. Ako se spremate za važan događaj, onda je ovo prava frizura za vas.
Savršene frizure za tanku kosu: Emma Stone (Ema Stoun) Emma je takođe jedno vreme bila plavuša. Ona je u to vreme nosila guste šiške i suptilne lokne koje je nakd stilizovala bočno, a nekada ravno. Pravilno toniranje boje umnožava efekat i stvara iluziju veoma guste kose pune volumena.
Dakle, nemojte očajavati ako imate tanku kosu. Postoji veliki izbor frizura koje možete da nosite, a kao što vidite i svetske zvezde sa ovakvom kosom uspešno izlaze na kraj. Ove frizure ćete lako iskopirati i sigurno ćete biti zadovoljni kako vam pristaju.
Roy Rochlin / Stringer / GettyImagesEntertainment, Mike Coppola / Staff/GettyImagesEntertainment
Najnovije na portalu Marie Claire









Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.