Saška i Saša ostvarili snove

Izvor: Blic, 13.Jul.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saška i Saša ostvarili snove

Kuću snova", vrednu pola miliona evra nakon tri meseca teške i uspešne gradnje, osvojio je najmlađi par, Saša i Saška i Niša. U trenutku kada je voditeljka Jelena Helc izgovorila njihova imena, ispred kuće su se pojavili i trubači, pobednici nisu mogli da sakriju suze, a poraženi Peđa i Dragana potrčali su u zagrljaj deci.



- Ne mogu da verujem da smo osvojili kuću - govorila je Saška dok ju je Saša grlio i ljubio. Njihove porodice su im odmah pritrčale >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i zajedno sa njima i trubačima ušli su u kuću gde je počelo veliko slavlje. Njihovi drugari su čak veselo govorili da se uskoro očekuje i svadba!

Iako je većina ljudi na poznatom gradilištu u Rakovici bila srećna, neki su plakali i od tuge. Kada su čuli da su Saša i Saška pobedili (osvojivši oko 60 odsto glasova pučlike), deca para koji je izgubio u finalu briznula su u plač. Ćerkice su grlile mamu Draganu, i svi su zajedno ponavljali da ne mogu da veruju da nisu uspeli. Plakali su i prijatelji Peđe i Dragane, dok su njih dvoje pokušavali da oraspolože decu. Mala uteha im može biti automobil, „škoda fabija", koji su dobili kao utešnu nagradu.

- Nema veze, računali smo i na poraz. Automoil nam je takođe potreban, tako da jedva čekamo da se provozamo - rekli su Peđa i Dragana, dok Saša i Saška nisu mogli da se smire.

- Još uvek smo u šoka, jedva čekamo da se uselimo u kuću i preselimo u Beogradu - kaže Saška.

Inače, sinoć je nagrađen i jedan „glasač", verni gledalac emisije - Nela Golubović iz Novog Beograda dobila je 100.000 dinara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.