Šašić na sudu sa Lukasovom ženom

Izvor: Mondo, 09.Jun.2016, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šašić na sudu sa Lukasovom ženom

Koja je i njegova bivša žena... i majka njegove ćerke.

Foto: MONDO/Goran Sivački, Instagram/acalukasofficial

  Sonja Vuksanović je tužila bivšeg supruga Željka Šašića da ne plaća alimentaciju njihovoj ćerki Sofiji. Zbog toga je pevač juče da iskaz u Palati pravde u Beogradu, gde je sudiji rekao da to nije tačno.

"Sve plaćam, imam i papire. Smešna mi je cela ta priča. Ne bih dužio na tu temu, jer sam odavno stavio tačku na to", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je Šašić za "Informer".

Međutim, njegova bivša žena i sadašnja supruga Ace Lukasa, tvrdi suprotno.

"Nije istina da plaća alimentaciju! Pa, on ćerki ni poklon za rođendan ne kupi, a kamoli da izmiruje zakonske obaveze. Ako tvrdi da plaća, on ili je lud ili poremećen ili nas sve pravi ludim. Posle njegovog iskaza, verujem da će mu sudija dati uput za neku mentalnu bolnicu, jer smatram da on mora da se leči", rekla je Sonja i dodala:

"Ja sam još pre tri meseca dala iskaz, a njega nisu mogli da nađu, jer stalno daje fiktivne adrese. Ali, niko ne može da pobegne od zakona, pa ni on."

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.