Saša i Saška blizu pobede

Izvor: Blic, 05.Jul.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša i Saška blizu pobede

Ostalo je još nedelju dana do završetka „Kuće snova", a večeras će glasovima publike biti izabrani majstori finalisti.

Prema nezvaničnim informacijama, pobedi i kući vrednoj pola miliona evra za sada su najbliži najmlađi par - Saša i Saška, dok će se večeras borba za ulazak u finale voditi i između Zorana i Divne, te Peđe i Dragane.

Zoran i Divna su protekle nedelje bili najbliži otkazu, kažu naši izvoru bliski producentskoj kući „Advantage", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali se situacija promenila u zadnji čas, te su se glasovima veoma približili Peđi i Dragani, i opstanku u finalu.

Parovi koji večeras postanu finalisti pakuju kofere i sutra putuju u svoj rodni grad gde će na dva dana organizovati neku vrstu kampanje tokom koje će pokušati da animiraju svoje glasače. Posle ta dva dana majstori će se ponovo vratiti u kuću i nastaviti gradnju.

Porodice majstora, dan pred finale, strepe zbog večerašnjeg ishoda i otkrivaju kako se osećaju što su njihovi najbliži stigli do samog kraja.

„Mama i tata su dobri ljudi, imaju petoro dece, nemamo adekvatan prostor za život, ali ipak nisam sigurna u pobedu", rekla je najstarija Peđina i Draganina ćerka Jelena i dodala: „Mislim da Saša i Saška imaju velike šanse za pobedu".

Divnina sestra Biserka kaže da najveće šanse da uđu u finale imaju Peđa i Dragana, dok Sašina mama Zlatica Petrović prednost daje mladosti.

Glasovi bivših majstora

I parovi koji su tokom ova tri meseca dobijali otkaz imaju svoje favorite. Dušan i Mirjana nadaju se da će pobedu poneti Saša i Saška, dok bi Veselin i Jelena voleli da kuću dobiju Peđa i Dragana. Velimir i Milica ne mogu da se odluče između Saše i Saške, te Peđe i Dragane, dok Željko i Sanja navijaju za Sašku i Sašu. Gaga i Aleks se nadaju da će pobediti Divna i Zoran jer su jedino oni iskreni ljudi, dok su Aida i Nebojša, kao i Nikola i Dragana na strani Dragane i Peđe. Beka i Slavica misle da bi Saša i Saška trebalo da pobede, a sa njima se slažu i Srđan i Ivana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.