Šarliz Teron ženi prodala poljubac za 85.000 funti

Izvor: Blic, 28.Okt.2009, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarliz Teron ženi prodala poljubac za 85.000 funti

Holivudska glumica Šarliz Teron iznenadila je goste dobrotvorne zabave u San Francisku, kada je objavila da će, zajedno sa godišnjom kartom za Svetski kup 2010. godine, na aukciji prodati i poljubac, piše "Skaj njuz".

Teron je pomagala u sakupljanju dobrotvornih sredstava, a s obzirom na to da prodaja puta u njenu rodnu Južnu Afriku nije tekla prema očekivanom, glumica je ponudila poljubac srećnom licitantu. Nakon što je Teronova to objavila, jedan muškarac je odmah podigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ponudu na 79.000 funti. On, međutim, nije pobedio. Poljubac je prodat jednoj ženi za 85.000 funti. Teron, koja je vodila veče jer je glumac Met Dejmon bio sprečen privatnim poslovima, šokirala se kad je neimenovana žena ponudila najveću sumu, ali je pristala da dogovor zapečati poljupcem, naočigled razdragane publike.

"Moj dečko nije ovde", našalila se Teronova nakon poljupca, koji je trajao 20 sekundi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.