Šarapova izazvala Đokovića

Izvor: Dzungla.org, 21.Avg.2011, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarapova izazvala Đokovića

Maša se toliko obradovala zbog Novakove imitacije u reklami za „Hed“, da ne prestaje da se dopisuje sa njim i komentariše kako je „loše“ oponašao

ŠARAPOVA se toliko obradovala zbog Novakove imitacije u reklami za „Hed“, da ne prestaje da se dopisuje sa njim i komentariše kako je „loše“ oponašao.
- Nole, da li je to novi put ka uspehu, da pokušaš da budeš ja? Malo sam razočarana što nisi obukao moju haljinu i radio malo više na govoru tela. A >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << i kosa... na to nemam komentar. Dobićeš lekciju od mene, ali na terenu, i to tokom Ju-Es opena - bila je pomalo „ljuta“ Maša.
Đoković je prihvatio šalu.
- Marija, ne smem da smišljam izgovore, pa prihvatam tvoj izazov. Što se kose tiče, nije mogla da bude idealna, znam. Ali, sledeći put bi mogla da mi pomogneš, umesto što me kritikuješ.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.