Izvor: Press, 15.Mar.2018, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja Stanković šokirala sve u emisiji Amidži šou: Matora i ja SMO ODAVNO U VEZI, USKORO PROSLAVLJAMO ŠEST MESECI! (FOTO)

Ukućanka je iskoristila priliku da javno prizna u kakvim je odnosima sa zadrugarkom.
Mesecima unazada pažnju javnosti privlačila je jedna sasvim neobična veza između dve zadrugarke, Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore.


Matora je u više navrata javno govorila o svojim emocijama i osećanjima prema ovom modelu, ali se Sanja ni u jednom momentu nije javno oglašavala >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << povodom toga, iako joj je, po svemu sudeći, njena pažnja i te kako prijala.



Autor: TV Pink Printscreen


Sanja se jednom prilikom čak i naljutila zbog toga što su je u tom smislu povezivali sa njom, te je naglasila da nije zainteresovana, jer u spoljnom svetu ima dečka koji je voli i čeka, ali se pre nekoliko dana predomislila i odlučila da bude sa Jovanom.


Stankovićeva je večeras imala priliku da napusti Belu kuću i bude gost u emisiji ,,Amidži šou", gde je voditelju Ognjenu Amidžiću prigovorila što jedino njih dve nisu bile pozvane u emisiju kao par kad su ostali gostovali, čime ga je podstakla da je pita da li će konačno progovoriti o njihovom odnosu koji je za širu javnost ostao nerazjašnjen.



Autor: TV Pink Printscreen


Ona je tom prilikom skupila hrabrosti da otvoreno prizna šta se među njima dešava.


Priznala sam posle 6 meseci da smo zajedno, mi smo u vezi, sad će 28. biti šest meseci. Jeste malo smešno i sve to, ali je simpatično i slatko. Bez obzira na sve, ja i dalje volim muškarce, ovo mi se prvi put desilo u životu, iskreno. Ali ona je muškarac, od svih u kući ona je jedini muškarac - bila je iskrena Sanja.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Posle priznanja da je već 6 meseci u vezi sa Matorom, Sanjina majka OPTUŽILA PRODUKCIJU ZA UCENU

Izvor: Svet, 15.Mar.2018

Učesnica “Zadruge” Jovana Tomić Matora je ubrzo nakon što je ušla u rijaliti priznala da gaji emocije prema Sanji Stanković, a iako je do pre nekoliko dana njihov odnos bio nerazjašnjen, Sanja je priznala da su njih dve već šest meseci u vezi. To je, međutim, dovelo do burnih reakcija u...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.