Sandra Afrika ulazi u novu sezonu rijalitija Zadruga!

Izvor: Mondo, 23.Jul.2019, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sandra Afrika ulazi u novu sezonu rijalitija Zadruga!

Pevačica zahteva posebne uslove od produkcije, ali i očekuje okršaj sa Stanijom Dobrojević.

Sandra Afrika navodno ulazi u treću sezonu rijalitija Zadruga koja počinje u septembru ove godine.

Pevačica je u pregovorima sa produkcijom, koja pokušava da odgovori na sve njene zahteve, prenosi "Kurir".

"Sandra želi da ude u Zadrugu 3 samo iz jednog razloga, a to je da stavi tačku na odnos sa Stanijom, s kojom ratuje već godinama. Pošto dosta >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << radi i zarađuje lepe pare, Sandra je tražila ogroman honorar i neke posebne uslove, kao što je teretana, posebna ishrana i još neke stvari koje se tiču njenog privatnog života", rekao je izvor za ovaj medij i dodao da se produkcija nije lako složila sa svim pevačicinim uslovima, ali da su rešeni da pronađu zajednički jezik.

A, pošto su u toku pregovori i sa Stanijom Dobrojević, svi očekuju okršaj pevačice i starlete zbog prethodnih uvreda koje su javno uputile jedna drugoj.

Izvređala Sandru Afriku (FOTO, VIDEO)

Sandra je jednom prilikom javno izblamirala starletu rekavši joj da joj je bolje da ne peva nego samo da pokazuje zgodno telo, što je i njeno zanimanje - po Sandrinom mišljenju. Tada je Stanija odgovorila Sandri da je ona išla na fakultet, dok je Afrika igrala po stolovima kao igračica Mileta Kitića.

Biće zanimljivo, zar ne?

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

OĆE DA SE OBRAČUNA SA STANIJOM! Sandra Afrika ulazi u Zadrugu 3

Izvor: Svet, 23.Jul.2019

Sandra Afrika navodno ulazi u “Zadrugu 3” da se obračuna sa Stanijom Dobrojević i jednom zasvagda otkrije šta joj je starleta uradila, pa su u višegodišnjem sukobu. Kako “Rijaliti” saznaje, pevačica je u pregovorima sa produkcijom, koja pokušava da odgovori na sve njene zahteve.. – Sandra...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.