Samo ne sme da je bije

Izvor: Mondo, 18.Jun.2018, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Samo ne sme da je bije"

Novi bizaran "momenat" oca Megan Markl!

Tomas Markl, osramoćeni otac američke glumice koja se udala za princa Harija, progovorio je za britansku televiziju o trenutku kada je Hari pitao sme li da se oženi njegovom kćerkom.

Megan Markl postala je vojvotkinja od Saseksa pre nešto manje od mesec dana, a otac nije prisustvovao venčanju, zbog čega je Megan do oltara odveo princ Čarls.

Sada je Tomas Markl progovorio za "Good morning Britain" i otkrio šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je jedino zahtevao od mlađeg britanskog princa.

"Došao je kod mene i zatražio njenu ruku, hteo je moj blagoslov. Rekao sam - samo ne smeš nikada da digneš ruku na moju kćerku," rekao je Tomas.

Što se venčanja tiče, Markl je kratko rekao da je Megan bila prelepa, i onda se požalio na sopstvenu situaciju. Ako niste u toku, on je imao "dil" sa američkim paparacima, onda je to otkriveno i pukla je bruka, a usled medijskog "uragana" nakon fotografija Markl je doživeo srčani udar.

"Žao mi je jedino zbog toga što sam postao fusnota u jednom istorijskom trenutku, umesto ponosni otac koji vodi svoju princezu do oltara," rekao je on.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.