Sada je VLADARKA DRUŠTVENIH MREŽA ali je sve iznenadila kada je otkrila planove za budućnost! (FOTO+VIDEO)

Izvor: Press, 01.Sep.2017, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada je VLADARKA DRUŠTVENIH MREŽA ali je sve iznenadila kada je otkrila planove za budućnost! (FOTO+VIDEO)

Promenila je poglede na svet.
Foto: Tanjug
Jedna od najpopularnijih starleta na svetu Kajli Džener ima u svom posedu sve što se poželeti može. Pored toga što je jedna od najuticajnijih osoba na društvenim mrežama, ona poseduje liniju šminke koja se rasproda u rekordnom roku, a nedavno je dobila i svoj rijaliti "Kajlin život".

Jedna od najpopularnijih starleta na svetu Kajli Džener >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ima u svom posedu sve što se poželeti može. Pored toga što je jedna od najuticajnijih osoba na društvenim mrežama, ona poseduje liniju šminke koja se rasproda u rekordnom roku, a nedavno je dobila i svoj rijaliti "Kajlin život".
- Razmišljala sam šta želim u životu i sada sam shvatila. Sebe u budućnosti vidim na farmi, s mužem i decom, s mnogo životinja. Kokoške, konji, koze. Oni mi daju mir, samo sam tada srećna, tada postajem prava ja - izjavila je ona.


Nastavak na Press...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.