Sad je pravo vreme da kažete sve što vam je na duši! Pun Mesec u Lavu čini svoje krajem nedelje

Izvor: B92, 06.Feb.2020, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad je pravo vreme da kažete sve što vam je na duši! Pun Mesec u Lavu čini svoje krajem nedelje

Pun Mesec u znaku Lava osim spektakla na nebu, napraviće haos u našim životima!

Donosi nam energiju, strast, zanos i veliku hrabrost zbog velikog uticaja koji ima Mars na ovu planetu. Neverovatna snaga i samopouzdanje ipak neće obuzdati bujicu nekontrolsanih osećanja.

Ipak, pun Mesec vas hrabri da ispravljate greške i ojačate romantične i porodične odnose.

Samopouzdanje koju nam u ovoj mesečovoj fazi daje Lav pomoći će da ostvarite balans između >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << senzitivne i racionalne prirode.

Tek tada ćete uspeti da ostvarite sva nadanja.

Ovaj pun Mesec povezan je sa mladim Mesecom koji se dogodio 24. januara i doneo je neverovatne promene u emotivnom životu, kao i nagle promene raspoloženja.

Zato u periodu između 9. februara (početak punog Meseca) i 23. februara (mlad Mesec) treba ispraviti greške koje ste napravili na emotivnom planu tokom prethodnog meseca.

Dopustite da bar delić sjajne energije punog Meseca ispuni vašu dušu. Pomoći će vam da pročistite misli, telo, um i srce.

Počinjete polako da spoznajete svoje biće, a nepotrebne stvari vas napuštaju i zauvek nestaju u tragu vremena.

Mnogi će imati priliku napokon da uberu plodove rada iz prethodnih 6 meseci.

Ako nešto zaista želite, ili želite nešto da pokušate, probate nove životne avanture ili ste nešto hteli da kažete, sada je pravo vreme da to učinite.

Bez straha, bez ustručavanja i bez velikih granica tokom punog Meseca u Lavu!

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.