Sa tek rođenom bebom u rijaliti!

Izvor: Mondo, 12.Jul.2018, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa tek rođenom bebom u rijaliti!

Milijana Kulić dobila od Pink televizije sve što je tražila kako bi učestvovala sa novorođenčetom u rijalitiju "Zadruga".

Sada već popularna Nišlijka, koja će se uskoro poroditi (termin joj je 8. avgusta), potpisala je ugovor sa televizijom Pink.

Njen mesečni honorar će biti 10 hiljada evra, uz brojne povlastice, jer ipak u rijaliti ulazi s bebom.

"Informer" piše da je od tih 10 hiljada, dve namenjeno njenoj bebi, koju će krstiti Željko (po vlasniku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Pinka).

Ona navodno planira da otvori račun na detetovo ime i svake nedelje od honorara uplaćuje 500 evra.

Pored novca, insistirala je da u rijliti uđe 40 dana nakon porođaja, kao i da ona i beba imaju posebnu prostoriju, kako bi izbegli buku koja je, složićemo se svi, neminovana u Zadruzi.

Takođe, dogovorila je i da ona i beba ne moraju sve vreme da budu s ostalim učesnicima već samo dok su uključenja uživo. Kulićevoj će sve vreme na raspolaganju biti bebisiterka i pedijatriska sestra.

Novo izdanje rijalitija Zadruga počinje u septembru.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.