Sa Mirjanom i Bregom na večeri

Izvor: Blic, 14.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa Mirjanom i Bregom na večeri

Naša poznata književnica i novinarka Mirjana Bobić-Mojsilović sinoć je u svojoj emisiji „Pogodi ko dolazi na večeru", koja se prikazuje na Televiziji „Enter", uz meze i pićence ugostila Gorana Bregovića.

Iz studija u kojem je vladala prava domaćinska atmosfera dopirao je miris sveže skuvane hrane. Prigušeno svetlo, makarone, šerpe, viljuške, puna sudopera posuđa... a za stolom sede Mirjana i Goran. Ćaskaju, jedu i piju šampanjac. „A, reci Gorane, kakva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je hrana? Ma, kao kod kuće. Opušteno. Makarone sa povrćem. I, neka mi domaćice ne zamere na neredu, ipak ja kuvam u studiju, ne u pravoj kuhinji", pričala je Mirjana dok je Goran sa zadovoljstvom jeo hranu i zalivao je šampanjcem.

- Brega i ja smo provalili da uz makarone najbolje ide šampanjac. Evo, oboje pijemo „monet". Goran mi ga je sada doneo na poklon - pričala je Mirjana.

„Uz svako jelo najbolje ide čaša dobrog vina", objašnjava Goran, a za to vreme Mirjana vadi još nekoliko tanjira i insistrira da ekipa „Blica" proba ono što je skuvala

- Ma, hajde, morate da probate, morate. Hoću da čujem vaš sud o mojoj hrani. Pa, poznato je da novinari vole najviše da kritikuju kada nešto ne valja - kroz smeh nam je rekla Mirjana. Na kraju, obećali smo joj da je nećemo kritikovati, jer hrana je zaista bila odlična.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.