SVIMA ZAPUŠILA USTA Jedna od najlepših žena sveta objasnila zašto i u 53. godini voli da pozira naga

Izvor: 011vodič.com, 21.Jun.2019, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVIMA ZAPUŠILA USTA Jedna od najlepših žena sveta objasnila zašto i u 53. godini voli da pozira naga

Foto: Instagram

Sindi Kraford je jedna od najlepših žena sveta koja se ne stidi da pokaže kako izgleda u svojoj 53. godini života. Ona je na svoj profil na društvenoj mreži Instagram postavila fotografiju bez šminke, a kao što je dobro poznato i dan danas se slika naga.
Sindi je svoju karijeru započela pre 30 godina i dan danas je veoma uspešna u svetu mode. Ona je sada fotografijo vez minke htela još jednom da zapuši usta svima onima koji šalju gnusne komentare krijući >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << se iza svojih kompjutera kojima je inče pre samo nekoliko dana naširoko i naveliko objasnila neke stvari.
Naime, pre samo tri dana Sindi Kraford je učestvovala na panelu gde je pričala o pričala je o zlobnim i negativnim komentarima koje je dobila nakon što je objavila crno-bielu fotografiju na kojoj pozira bez odeće u pletenoj stolici.
– Sećam se da je neka zlobna osoba na Instagramu, gde ih se zna dosta naći, objavila nešto u smislu “zašto ovo još uviek radiš u tim godinama?'” – izjavila je Sindi i upitala da li postoji starosna granica po kojoj skidanje nije lepo.
Sindi je istakla da upravo zbog takvih loših kometara ona se i dalje bavi poslom kojim se bavi i slika se naga.
– Postoji li datum isteka na nama? Ne izgledam isto kao što sam izgledala s 20, 30 ili čak 40 godina. Ali ako brinemo sami o sebi, zašto ne? Poziram li u minijaturnim tangama na plaži? Ne. Ali postoje mesta na kojima želim divno da se osećam naga, u svom privatnom životu, sa suprugom – objasnila je slavna manekenka.
Podsetimo, Sindi ji Rande Gerber su u braku od 1998. godine i imaju dvoje dece.


Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.