Izvor: Blic, 16.Mar.2024, 18:15

SVI SU JE OBOŽAVALI, A ONDA JE NESTALA SA MALIH EKRANA Evo kako je provela svoje poslednje dane čuvena Kasandra iz "Porodičnog blaga"

Glumica Jelena Čovorić Paunović osvojila je srca publike brojnim ulogama, a najpoznatija je bila po likovima Žakline u seriji "Srećni ljudi" i Zorice u "Porodičnom blagu".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) OSTALA BEZ PARA I KRILA KO JE OTAC NJENE ĆERKE Evo kako danas izgleda naša glumica koju su svi obožavali u "Srećnim ljudima": I njena naslednica je poznata

Izvor: Blic, 16.Mar.2024

Serija “Srećni ljudi” ostala je upamćena po vrhunskoj glumačkoj ekipi, a deo nje bila je i poznata glumica Gordana Bjelica koju publika pamti kao Bebu, sekretaricu čuvenog Popare u pomenutoj seriji. Nakon toga gledaoci su imali priliku da je gledaju i u ostvarenjima "Bolji život", "Gore-dole",...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.