SVI SE PITAJU KADA ĆE ONI! Stanija i Marko blistali u belom, pred svima na svadbi pokazali KOLIKO SE VOLE!

Izvor: Press, 01.Okt.2019, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI SE PITAJU KADA ĆE ONI! Stanija i Marko blistali u belom, pred svima na svadbi pokazali KOLIKO SE VOLE!

Bivša zadrugarka Stanija Dobrojević po povratku iz Amerike otišla je pravo u zagrljaj svog izabranika Marka Markovića, sa kojim je stupila u ljubavnu romansu pred sam kraj rijalitija ,,Zadruga 2".
foto:pink
Iako se dosta spekulisalo da li će njihova romansa potrajati, njih dvoje ne prestaju da pokazuju koliko se vole. Kako je Marković već posetio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Rumu, grad u kom Dobrojevićeva živi, pa je upoznao i njenu porodicu, red je došao da se i ona spusti do Markove domovine u Crnu Goru.



Stanija i Marko otišli su u Podgoricu na svadbu, gde se našao i Markovićev brat, koji mu je bio podrška tokom trajanja rijalitija. Da li je Stanija upoznala Markove roditelje i kako je prošao njihov susret, ostaje nam da saznamo.




Autor: Printscreen Instagram/stanijadobrojevic

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.