SVETSKI REKORD: Neko je kupio žensku tašnu koja košta 255.00 EVRA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2020, 15:54

SVETSKI REKORD: Neko je kupio žensku tašnu koja košta 255.00 EVRA! (FOTO)

Ima li za račune?

Kultna ženska torbica francuske modne kuće Hermes, izrađena od krokodilske kože i ukrašena dijamantima prodata je za 254.617 evra što je novi svetski rekord, piše britanski list The Independent.

Izuzetno retka tašna Hermès Diamond Himalaya Birkin 25 izrađena je od kože nilskog krokodila i ukrasima od 18-okaratnog belog zlata i dijamanata.

Birkin je model iz 2016. luksuzne francuske modne kuće, a prodat je na onlajn aukcijii >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << londonske kuće Christie’s.

Cenom je postignut novi rekord za žensku torbicu prodanu u SAD-u, a ujedno je i najviša cena postignuta za ručnu torbicu na digitalnoj aukciji.

Kupac ostaje anoniman, a bio je među brojnima koji su se nadmetali iz 29 zemalja.

Christie's dodaje da su "visoke cene postignute i za druge modne predmete, modnih kuća Šanel i Luj Viton".

Croc skin, white gold, and diamonds.

The Hermès Himalaya Birkin bag is said to be the rarest and most desirable handbag in the world pic.twitter.com/aXZvwNeWT6

— 𝙈𝙖𝙧𝙮 (@moontides_) February 9, 2020

OVAKO JE BILO NA ROĐENDANU MALOG ŽELJKA KULIĆA! Mališan veseo, sve šljašti, a Miljana pokazala VIŠAK KILOGRAMA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.