SVET saznaje: Sud naložio privođenje bivšeg muža Ivane Stamenković Sindi!

Izvor: 011vodič.com, 03.Sep.2015, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVET saznaje: Sud naložio privođenje bivšeg muža Ivane Stamenković Sindi!

Kako SVET saznaje, sud je policiji naložio privođenje Nikole Pavlovića, bivšeg supruga Ivane Stamenković Sindi zbog izbegavanja pojavljivanja na ročištima. Biznismen se ni juče nije odazvao pozivu uz obrazloženje da je morao ćerku da vodi kod lekara.
Kako su nam javili izvori iz MUP-a, sledeći pretres zakazan je za oktobar i tada će Pavlović biti doveden u sud uz policijsku pratnju.
Podsećanja radi, Nikola se tereti za nasilje u porodici jer je brutalno pretukao >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << svoju tadašnju suprugu Ivanu koja je protiv njega podnela više tužbi i krivičnih prijava.

#svet
The post SVET saznaje: Sud naložio privođenje bivšeg muža Ivane Stamenković Sindi! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.