Izvor: Press, 26.Jan.2018, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE ZBOG NJE! Kija OTKRILA da bi volela da Andrija UĐE U ZADRUGU! (VIDEO)

Fali joj da ga vidi!
Kristina Kija Kockar već nekoliko meseci u vezi je sa Andrijom Lazovićem, koju je započela neposredno pošto ju je njen suprug Sloba Radanović prevario sa Lunom Đogani pred milionima ljudi u rijalitiju Zadruga. Ona je ubrzo takođe postala ravnopravni takmičar u ovom šou programu a priznala je da bi volela da i njen sadašnji dečko >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << uđe unutra.




Autor: Instagram


U razgovoru sa Anom Korać Kija je otkrila da je saznala kako je Andrija na svom Instagram profilu stavio njenu fotografiju i napisao "Zadruga, DA ili NE?" što je značilo da on razmišlja da li da uđe u velelepni grad nadomak Beograda. Kija je tada priznala da bi volela da se to desi: 



Znaš šta, kako vreme prolazi baš bih volela, iskreno, u tom smislu, ne zbog njega, nego zbog sebe - rekla je Kija. 




Autor: TvPink Printscreen



Autor: Instagram


PROČITAJTE JOŠ: Marija Ana GRCALA U SUZAMA posle svađe sa Filipom: NISAM DOŠLA OVDE DA GLUMIM ŽRTVU! (VIDEO)



Da li će joj želja biti ispunjena i da li će se Andrija u nekom trenutku pojaviti na vratima Zadruge videćemo.


Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.