SVE VREME JE LAGAO NACIJU? Isplivala poruka Baneta Čolaka koja je dokaz da Ermina ništa NIJE SLAGALA!

Izvor: 011vodič.com, 15.Dec.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE VREME JE LAGAO NACIJU? Isplivala poruka Baneta Čolaka koja je dokaz da Ermina ništa NIJE SLAGALA!

Ermina Pašović, doskorašnja devojka Baneta Čolaka, napravila je pravu pometnju kada je ušla u treću sezonu rijalitija “Zadruga” i odmah s vrata napala Ivanu Krunić koja se tada još zbližavala sa Užičaninom, da bi nedavno s njim uplovila u vezu.
Od tog famoznog ulaska do danas, neprestano se spekuliše šta je to Ermina tačno ispričala na imanju u Šimanovcima, a šta je slagala. Brojni gledaoci su je osudili, a na njenom Instagramu stalno stiže podrška i, kako se >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << navodi, dokazi da Pašovićeva govori istinu.
Nedavno je Ermina ispričala kako joj je Čolak slao pismo iz “Zadruge” u kojem ju je pozivao da uđe, što je on negirao
Na Instagramu Pašovićeve se odmah pojavio kontra-argument i objavljeno je, kako se tvrdi, to sporno pismo.
– Mama, prenesi Mini da se ne loži, nego da uđe što pre! Zna gde sam i samo opravdavam honorar. Ovo je sve zezanje! Dogovor stoji – piše u pismu za koje se tvrdi da je Bane poslao Mini iz “Zadruge”.

The post SVE VREME JE LAGAO NACIJU? Isplivala poruka Baneta Čolaka koja je dokaz da Ermina ništa NIJE SLAGALA! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.